Proficiat,
jullie gaan trouwen

Als BABS help ik, Marjolein jullie graag om een droomceremonie te creëren die volledig om jullie draait. Samen zullen we jullie unieke liefdesverhaal vieren en ervoor zorgen dat jullie wensen en persoonlijkheid centraal staan. Ik zorg ervoor dat jullie ontspannen en op jullie gemak kunnen genieten van deze bijzondere dag. 

Jullie moment

Willen jullie een beeld onthullen als blijk van jullie liefde, een lied zingen of jullie gelofte uitspreken naar elkaar? Hebben jullie (zelf) kinderen die een rol willen tijdens de ceremonie, een hond die de ringen komt brengen? Alles kan!

Jullie wensen

Jullie wensen staan bij mij altijd centraal. Het gaat immers om het vertalen van jullie verhaal in mijn woorden. Samen creëren we een ceremonie die helemaal bij jullie past.  

Kennismaken met elkaar

Laten we eerst kennismaken met elkaar! Een wederzijdse klik is wel nodig op zo’n belangrijke dag voor jullie. Deze kennismaking is kosteloos en plannen we op een samen gekozen locatie in de buurt van Elst (Gelderland).

Marjolein

Sinds 2020 ben ik beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand voor de gemeente Overbetuwe en heb ik al veel mooie ceremonies mogen volbrengen. Als trouwambtenaar ben ik persoonlijk betrokken en inlevend. Ik wil jullie unieke liefdesverhaal vieren met een ceremonie die jullie raakt. Samen creëren we een moment dat met een lach en een traan, met trots jullie liefde weerspiegelt.

Wil je meer recensies lezen? Klik dan op deze link