Marjolein,

aangenaam!

Mijn naam is Marjolein de Rijk (1979) en ik ben getrouwd met Geert. Samen vormen wij een liefdevol gezin met twee heerlijke pubers en twee knuffelbare katten. Ons huis is, over het algemeen, gevuld met liefde, gelach en gezelligheid.

Ik had als jong meisje altijd de droom om in Parijs te werken bij een groot modemerk, om daar de grote modeshows mee te organiseren. Parijs is het niet geworden maar ik heb in mijn werkzame carrière wel heel veel andere dingen mogen bedenken en organiseren. Mijn lat ligt hoog om iedereen dát beetje ‘meer’ te laten ervaren. Het verschil zit ‘m vaak in de kleine details. Ik vind het belangrijk dat ieder mens gezien wordt, zich welkom voelt en op z’n gemak is.

Sinds 2020 ben ik beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand voor de gemeente Overbetuwe en heb ik al veel mooie ceremonies mogen volbrengen. Belangrijk hierin is dat het vooral júllie ceremonie is. Een waar je relaxt kan zijn en waar we ons ook laten leiden door het moment. Het kan namelijk echt voorkomen dat een van de aanwezige kinderen níet wil, oma of jijzelf nog even een sanitaire stop moet maken of dat oom Henk geprikt wordt door een wesp. Allemaal gebeurtenissen waar we geen invloed op hebben maar die wel kunnen gebeuren en invloed hebben op hét moment. Dan vind ik het belangrijk dat we daar even op wachten en tja, dan trouw je tien minuten later. Ook niet erg toch?

Als trouwambtenaar ben ik persoonlijk betrokken en inlevend. Ik wil jullie unieke liefdesverhaal vieren met een ceremonie die jullie raakt. 

Zullen we samen jullie ceremonie gaan plannen en kennismaken?