Mijn manier van werken

Laten we eerst kennismaken met elkaar! Een wederzijdse klik is wel nodig op zo’n belangrijke dag voor jullie. Deze kennismaking is kosteloos en plannen we op een samen gekozen locatie bij Elst (Gelderland) in de buurt. 

Is de klik er? Yes, dan zijn de stappen als volgt:

Ceremonie aan de waterkant, Scheurwater fotografie

Stap 1, huwelijksgesprek

Ik bevestig de gemaakte afspraken tijdens het kennismakingsgesprek en daarna plannen we het huwelijksgesprek.

Jullie hebben voor mij gekozen voor een van de belangrijkste momenten in jullie leven en we gaan het huwelijksgesprek met elkaar aan. Ik ben heel benieuwd wie júllie zijn. Wat brengt jullie samen, wat is jullie verhaal en wat is de reden dat je gaat zeggen ‘ja, ik wil’?

Stap 2, vragenlijst

Ik stuur jullie na afloop van onze afspraak, afzonderlijk van elkaar, een vragenlijst die ik graag ingevuld weer retour ontvang.

Met deze vragenlijst en met alles wat jullie mij hebben verteld, ga ik aan de slag om jullie verhaal op een zo liefdevolle en vrolijke manier te verwoorden zodat jullie een hele fijne ceremonie hebben. Een ceremonie waarbij het vooral belangrijk is dat je op je gemak bent, je thuis voelt en die natuurlijk heel herkenbaar is!

Stap 3, ceremoniemeester of weddingplanner

Hebben jullie een ceremoniemeester of weddingplanner? Dan vind ik het fijn om daar contact mee te hebben. Misschien is er wel iets georganiseerd waar jullie niks van weten, maar de ceremoniemeester of weddingplanner wél. Dit kan altijd een leuke wending geven aan een ceremonie.

Stap 4, familie en vrienden

Ook is het mogelijk dat ik vooraf contact opneem met dierbare familie of vrienden om een nóg persoonlijker verhaal te kunnen schrijven.

Bij alle stappen is het allerbelangrijkste te bedenken dat alles kan maar dat het wel jullie moment gaat worden!

Stap 5, bijzondere wensen

Hebben jullie (zelf) kinderen die een rol willen tijdens de ceremonie, een hond die de ringen komt brengen, wil je een beeld onthullen als blijk van jullie liefde, een lied zingen of jullie gelofte uitspreken naar elkaar?

Stap 6, ontwerpen ceremonie

Op basis van alles wat besproken hebben ontwerp ik jullie ceremonie. Dat betekent net zo lang schrijven tot jullie toespraak echt goed is.

Stap 7, aktes

Ook zorg ik voor het ontwerpen en drukken van ceremoniële of kinderaktes als we dat afgesproken hebben.
Indien nodig haal ik de trouwaktes op bij de gemeente.

Stap 8, de grote dag

Het is zover! Natuurlijk ben ik ruim op tijd aanwezig voor de laatste checks.

Tijd om te beginnen, het enige wat jullie hoeven te doen is ja zeggen en genieten.

Gaan jullie de volgende stap zetten?

Willen jullie samen met mij aan de slag? Plan een kennismaking in of bekijk de reacties die ik kreeg van andere bruidsparen.