Privacy- en cookieverklaring

TrouwRijk hecht veel belang aan jouw privacy. Ik tref maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen. Op deze pagina kun je lezen hoe ik jouw gegevens verwerk.

Cookies

https://trouwrijk.nl maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat bij bezoek aan mijn website wordt meegestuurd en in het geheugen van jouw laptop, tablet, telefoon of dergelijke wordt opgeslagen. Ik gebruik deze cookies om mijn website te verbeteren, goed te laten functioneren en beschermen.

Je kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen door je internetbrowser zo in te stellen dat je geen cookies opslaat op bijvoorbeeld je laptop of tablet. Daarnaast kun je ook alle cookies die eerder zijn opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Je vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van je internetbrowser.

Social Media

Op mijn website is een koppeling met Social Media platform, LinkedIn gemaakt. Hierdoor wordt gebruik gemaakt van cookies van LinkedIn zodat ze je herkennen als je mij wilt volgen op LinkedIn. Voor deze cookies verwijs ik naar de privacy-verklaringen van het betreffende Social Media platform.

Persoonsgegevens

Ik bewaar en gebruik uitsluitend persoonsgegevens die je bij gebruik van mijn website rechtstreeks aan mij op geeft in het kader van een door jou gestelde vraag of dienst. Deze persoonsgegevens zijn:

  1. naam
  2. e-mailadres
  3. telefoonnummer

Via mijn website heb je de mogelijkheid vragen te stellen middels een contactformulier. Je kiest zelf welke gegevens je naast genoemde persoonsgegevens verstrekt. De gegevens die je mij toestuurt, worden bewaard zolang als de aard van het formulier of de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.Ik verstrek jouw persoonsgegevens niet aan derden zonder je toestemming. Ik publiceer jouw persoonsgegevens niet. Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met mijn website zijn verbonden.

Ik neem beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Ik maak gebruik van beveiligde verbindingen (SSL, Secure Sockets Layer).

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s en afbeeldingen. Ingesloten inhoud van andere websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en jouw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je via een account bent ingelogd. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op ingesloten inhoud van andere websites.

Wijzigingen

Het is mogelijk dat deze privacy- en cookieverklaring na verloop van tijd wordt gewijzigd. Indien je na wijziging gebruik blijft maken van mijn diensten zal dat betekenen dat je akkoord gaat met de wijzigingen en daarmee de bijgewerkte verklaring.

Contact

Voor vragen of klachten over mijn privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen of verwijdering van je persoonsgegevens kun je contact met mij opnemen. Komen wij er bij klachten samen niet uit dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Marjolein de Rijk
E-mailadres: contact@trouwrijk.nl

Datum laatste wijziging 16 november 2023